Jeg hjalp min far med at købe cement og myremiddel

Jeg var ude på en rigtig indkøbstur med min far. Han skulle have en lang række ting i et byggemarked og så skulle jeg med som en slags pakæsel. Han skulle blandt andet både have cement og myremiddel.

Det er langt fra første gang at jeg skal bruges som ren muskelkræft. Jeg styrketræner også flere gange om ugen, så jeg er på ingen måde et dårligt valg til disse ting. Man kan dog godt føle sig lidt brugt, men når det nu er familie så har jeg intet imod det. Heldigvis vejer myremiddel ikke rigtig noget, og det var nu ikke så meget cement min far skulle bruge. Så alt gik helt smertefrit, og så vankede der ellers en Svaneke Bryghus øl ude på terrassen. Det er nu dejligt med en øl i ny og næ efter et job veloverstået.

Men i skulle bare vide hvor tit venner og bekendte ringer og spørger, om jeg har lyst til at hjælpe med at flytte. Det sker næsten ugentligt, og det er ved at blive lige lovlig irriterende. Bare fordi man er god til hårdt fysisk arbejde, behøver det altså ikke at betyde at det er noget man nyder. Så langt tænker de fleste dog ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *