Ud med kaffe latte og ind med chai latte i store mængder

Jeg har altid været en kaffedrikker – uden tvivl. Det skyldes, at jeg aldrig har været særlig meget for te, da jeg ikke rigtig synes, at det smager af noget. Nu har jeg dog fået smag for chai latte, så kaffen er næsten langt på hylden.

Mit nytårsforsæt var i øvrigt at stoppe med at drikke kaffe, da det indeholder en forfærdelig masse koffein, og jeg var alt for afhængig af det. De gange jeg har været på café, har jeg derfor prøvet at eksperimentere mig frem til andre varme drikke, og det er her chai latte kommer ind i billedet.

De fleste kender nok til chai latte, men til de der ikke gør, kan jeg sige, at det består af noget chai te af en slags, højst sandsynligt i form af noget pulver, som er blandet op med varm mælk. Det smager faktisk lidt af jul, og da jeg elsker jul, er det jo den perfekte drik.

Jeg er begyndt selv at lave chai latte derhjemme, og jeg er faktisk holdt helt op med at drikke kaffe, hvilket jeg er meget stolt af. Ja jeg har faktisk ikke engang savnet det, hvis jeg skal være helt ærlig.

Jeg har købt noget chai pulver, som jeg blander op med varm mælk, og det tager ikke længere tid at lave det end at varme noget mælk op. Man skal bare lige huske at røre rundt i pulveret, så chai latten får en rigtig fyldig og cremet smag.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvilken varm drik der er jeres yndlingsdrik, og hvis det er chai latte, så kan du måske give mig nogle gode råd til, hvordan man laver det på nogle andre måder.

One comment on “Ud med kaffe latte og ind med chai latte i store mængder

  1. Jeg er helt enig med dig! Jeg drikker selv chai latte i lange baner hver eneste dage, og det er virkelig lækkert på en kold forårsdag som i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *