Et oversætterbureau med styr på 200 forskellige sprogkombinationer

oversætterbureauHos Oversættergruppens oversætterbureau har vi tilknyttet modermåls-oversættere, der giver garanti for høje standarder på alle sprog.

Hvis du er interesseret i, hvilke sprogområder som Oversættergruppens oversætterbureau laver oversættelser til og fra, skal du læse videre her. Vi vil i det følgende beskrive nogle af de sprogkombinationer, som oversættere fra vore oversætterbureau arbejder med.

Et oversætterbureau med forstand på engelske oversættelser

En af de sprogkombinationer, som vores oversættere på vores oversætterbureau laver allerflest af er oversættelser mellem dansk og engelsk. Det er der en god grund til, for faktisk anslås det, at op imod 480 millioner mennesker verden over har engelsk som deres modersmål. Derudover er engelsk det sprog i verden, som bliver benyttet i flest internationale sammenhænge og engelsk kan forstås og tales af op i mod en milliard mennesker. Udover, at der er stor efterspørgsel på oversættelser mellem dansk og engelsk, sætter det også store krav til den perfekte oversættelse, når så stort et antal af mennesker verden over taler og forstår engelsk. Hos Oversættergruppens oversætterbureau har vi af den årsag kun ansat oversættere under strenge optagelseskrav og oversættere, som forstår og kan oversætte engelsk i detaljen med øje for hoveddialekter og underdialekter. Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med engelske oversættelser, kan du læse mere og se cases her på Oversættergruppens hjemmeside.

Et oversætterbureau med spidskompetence i spanske oversættelser

På vores oversætterbureau har vi også spidskompetence i oversættelser mellem dansk og spansk. Vi har på vores oversætterbureau tilknyttet flere oversættere med spansk som modersmål. Det betyder, at vi har flere oversættere, der kender det spanske sprog helt indgående og er vokset op med det fra barns ben. Derfor er de også bekendt med, at der i det spanske sprog er stor forskel på den skriftlige sammenhæng afhængigt af hvilket land, det spanske sprog udspringer. Det vil sige, at der er tydelige forskellige mellem spanske oversættelser afhængigt af om det er Spanien, Mellemamerika eller Sydamerika, hvortil eller fra der skal udarbejdes oversættelser. Men uanset hvilken type af spansk oversættelse, der er behov for, har vi på vores oversætterbureau tilknyttet oversættere, som leverer oversættelser til perfektion. Verden over skønnes det, at ca. firehundrede millioner mennesker har spansk som deres modersmål og dertil har lidt over det samme antal spansk som fremmedsprog. Der er altså rigtig mange mennesker, der blandt andet studerer spansk som deres fremmedsprog  – ja rent faktisk er spansk det andet mest studerede sprog efter engelsk, hvilket så absolut gør spansk til det, som man kan kalde et verdens sprog.

Stor efterspørgsel på oversættelser mellem kinesisk og dansk

På Oversættergruppens oversætterbureau er der også stor efterspørgsel på oversættelser mellem dansk og kinesisk. Det hænger primært sammen med, at der er over en milliard mennesker, der har mandarin som deres modersmål. Mandarin er det officielle sprog i Kina og Taiwan og kaldes også for standard-kinesisk, fordi det er det sprog, som taiwanesere og kinesere lærer i skolerne og som bliver brugt i de landsdækkende medier. Dertil findes der en masse forskellige underdialekter, som udspringer af mandarin – hvor de mest talte underdialekter er kantonesisk og shanghai-kinesisk. Selvom der findes et utal af underdialekter findes der et skriftsprog, som uanset dialekt forstås af de fleste kinesere. Med et så udbred og komplekst sprog og skriftsprog som kinesisk er der ofte et stort behov for oversættelser og mange forskellige oversættelsestyper mellem dansk og kinesisk. Også af den grund har vi på vores oversætterbureau ansat kinesisk oversættere, som har stor erfaring i mange forskellige typer af oversættelser mellem dansk og kinesisk og der vil derfor med garanti være hjælp at hente næste gang, du skal have lavet en oversættelse mellem dansk og kinesisk.

Servicen er i fokus på vores oversætterbureau

Få et uforpligtende tilbud på din næste oversættelsesopgave. Om det er fra/til kinesisk/dansk, spansk/dansk, engelsk/dansk eller en helt fjerde sprogkombination kan vi med stor sandsynlighed lave dine oversættelser for dig. På vores oversætterbureau har vi serviceminded projektledere ansat, som finder vej til det bedste oversætterteam afhængigt af opgavens karakter.

Du kan læse mere om Oversættergruppens oversætterbureau her og hver dag kontakte os på telefon: 38 41 61 00

Comments are disabled.