Tyvene gik direkte efter min venindes gryder og pander

Min bedste veninde og hendes mand har lige haft indbrud. De har det, efter omstændighederne godt, selv om det har været lidt af et chok for dem. Det underlige ved dette indbrud var dog, at tyvene kun er gået efter deres gryder og pander.

Min veninde havde ellers masser af fine og dyre smykker oppe i sit soveværelse, som tyvene slet ikke har rørt, og et rimelig nyt fladskærms-tv, som heller ikke er blevet stjålet. Min bedste veninde og hendes mand står helt uvidende tilbage om, hvorfor de tilsyneladende kun har været i køkkenet, men der er ikke andet, der mangler ud over deres gryder og pander, og de har været hele huset rundt og tjekke efter.

De har på fornemmelsen, at det er nogen, der har været i huset før, eller nogen, der ved, at de har købt disse gryder og pander, for det er trods alt også nogle fine produkter, som mange gerne vil have. De blev købt for få uger inden, de havde indbrud, så det er helt nyt. Heldigvis dækker deres indboforsikring rigtig meget af det stjålne, og hvis det mod forventning skulle være nogle af deres venner eller bekendte, der har været forbi, må de jo bare tage den der fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *