Jens Mygind Bertelsen, Varda

Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice

Udover at være engageret direktør i Varda Jobservice, er Jens Mygind Bertelsen også en af drivkræfterne i sin egen andelsforening, hvor han er formand. Jens Mygind Bertelsen kan godt lide at have travlt samt at have mange bolde i luften. Netop derfor trives Jens Mygind Bertelsen godt med hans arbejde som direktør hos Varda Jobservice og som formand i hans egen andelsforening.

Det er heller ikke til at komme uden om, at Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice kan lide at have ansvar og tage styringen, når han arbejder. Som direktør hos Varda Jobservice er Jens Mygind Bertelsen den ansvarlige og ledende instans, der driver hele virksomheden, og som formand i hans andelsforening sidder han ligeledes med meget ansvar, bare i en helt anden slags struktur.

Jens Mygind Bertelsen om Varda Jobservice og andelsforeningen

Når man spørger Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice om, hvordan han kan få det hele til at hænge sammen, så er hans svar, at det hele handler om ens eget engagement. For Jens Mygind Bertelsen er hans engagement forskelligt hos Varda Jobservice og i andelsforeningen.

Hos Varda Jobservice arbejder Jens Mygind Bertelsen for at hjælpe og rådgive ressourcesvage unge mennesker, og i andelsforeningen for at forbedre det miljø, han selv bor i. Grundlæggende for Jens Mygind Bertelsens engagement er dog hans grundlæggende interesse i.

Læs mere om Jens Mygind Bertelsen fra Varda her:

Comments are disabled.