Sælg designermøbler

Hvad kan du få, hvis du vælger at sælge dine designermøbler?

Der er visse ting, der kendetegner danskerne som folk. Og en af de ting er, at vi er glade for god og smagfuld indretning. Verden over bliver fremmede kulturer inspireret af vores møbler og indretning. Og det skyldes da også, at vi har en række danske møbeldesignere, der skiller sig ud i mængden. Lækre designermøbler er altså noget, man finder i overraskende mange danske hjem. Hvad enten der er tale om gamle klassikere eller nyfortolkninger, vil designermøbler være dyre og ofte beholde deres værdi. Derfor er de et oplagt emne, hvis man ønsker at tage pant i en værdigenstand. Ved at sælge sine designermøbler med tilbagekøb kan man nemlig få penge til lige det, man står og mangler. Det gælder, uanset om det er en ubetalt regning, der skal ordnes, eller en lækker ferie, der skal holdes.

Pant i alt – hvordan fungerer det?

Pantialt.dk er et sted, hvor man kan tage pant i næsten alle former for værdigenstande. Det er et smart alternativ til at låne penge, hvor man ofte skal igennem besværlige godkendelsesprocesser eller betale dyre renter. Da pantialt.dk primært fungerer på internettet, skal man bare sende en ansøgning via deres hjemmeside. Derefter bliver ens effekter vurderet, og man får et bud på, hvad man kan forvente at få for sine designermøbler eller anden værdigenstand. På den måde ved man, hvad man går ind til, inden man binder sig til noget. Er tilbuddet tilfredsstillende, udarbejdes og underskrives en kontrakt. Derefter bliver pengene sat direkte ind på din konto, så du er fri for at skulle gå og vente. Når du er parat, køber du dine værdigenstande tilbage. Det er altså ganske simpelt at låne penge ved hjælp af Pant i alt.

Hvor meget kan du få for dine designermøbler?

Det afgørende spørgsmål, når man vil tage pant i noget, er naturligvis, hvor meget man kan få for dem. Hvis man skal bruge større summer, giver det mening at gå efter pantsættelse af større ting som fx bil eller sommerhus. Er det en mindre portion penge, man mangler, kan man nøjes med smykker eller ure. Men med netop designermøbler kan der være utroligt stor forskel på, hvor mange penge man kan forvente at få for sine møbler. Det skyldes blandt andet, at designermøbler findes i forskellige størrelser og varianter – et designermøbel kan i princippet både være en lille lampe eller en stor sofa. Der er dog også nogle andre faktorer, der spiller ind på det endelige tilbud på dine designermøbler.

Inden du sælger designermøbler – husk designer og stand

Der er to ting, der virkelig spiller ind på, hvor meget du kan få for dine designermøbler. Det første er naturligvis designeren og modellen. Der er nogle designere, der er i højere kurs end andre. Der er også nogle modeller inde for hver designer, der er mere sjældne end andre. Hvis man vil vide, hvad ens møbler er værd, kan det være en god idé at søge på nettet. Her kan man få en ret god idé om, hvor meget de enkelte designermøbler er værd. Derudover spiller møblets stand også ind på det endelige tilbud. Et designermøbel i ganske pæn stand vil naturligvis være mere værd end et, der er mere slidt. Derfor er det en af de to faktorer, man må tage med, når man tænker over, hvor meget man kan få ved at sælge sine designermøbler. Det er dog vigtigt at huske på, at man vil få et endeligt tilbud, inden man skriver under på noget. Det betyder, at man ved præcis, hvad man går ind til. Så er man fri for ubehagelige overraskelser og dyre gebyrer undervejs.

Comments are disabled.