Nalone Prostata Vibrator

Alle kan opleve bedre sex med sexlegetøj

Uanset om man er mand, kvinde, gammel, ung, heteroseksuel, biseksuel eller homoseksuel så er sex og dermed sexlegetøj en vigtig del af livet. Vi har alle brug for sex i mere eller mindre udtalt grad. Det siges ofte, at hånden – bedre kendt som klør 5 – er mere end rigeligt og det er i virkeligheden synd for der er så mange æstetiske, pirrende og sanselige muligheder for seksuel stimulation gemt i sexlegetøj.

Har du nogensinde overvejet at prøve din seksuelle præferencer af? F.eks. kan du med fordel som mand begynde at eksperimentere med anal stimulation, og tillader du dig selv at blive stimuleret seksuelt gennem anal stimulation, vil du opleve, at der åbner sig en helt ny verden for dig som du ikke troede var muligt. Tag det bare roligt. Mange heteroseksuelle mænd forbinder anal stimulation med noget som hører til hos homoseksuelle eller biseksuelle mænd. Intet kan faktisk være mere forkert. Det forholder sig nemlig sådan, at der sidder mere en 12.000,00 nerveender i anus og med det rette sexlegetøj kan du opleve en ekstrem pirrende, sanselig og dejlig stimulation som du aldrig nogensinde har prøvet det før.

Du skylder faktisk dig selv at gå ind forbi Danmarks billigste forhandler af sexlegetøj, nemlig MakeLove Sexshop og som mand finde dig et stykke analt sexlegetøj som kan stimulere dig endnu mere end normalt. Det indbefatter anal stimulation.

Kvinder, der i forvejen står for langt det mest køb af sexlegetøj har også uanede muligheder på MakeLove Sexshop. Erfaringsmæssigt ved man, at op i mod 70% af alt sexlegetøj, der købes hos MakeLove Sexshop, købes af kvinder. Også selvom det købte sexlegetøj direkte henvender sig til mænd, er det stadig kvinder, der står for langt de fleste køb på sexshoppen. Langt de fleste kvinders sexlegetøjs favorit er til stadighed bækkenbundskugler og store mængder af glidecreme, hvilket selvfølgelig også er naturligt nok fordi netop disse to produkter går hånd i hånd. Klitoris vibratorer i mange forskellige afskygninger, modeller og farver er også ekstremt populære produkter til kvinder.

Af par sexlegetøj er dobbelt dildoer også meget populære og det skyldes formentligt, at det blevet mere almindeligt for par og mænd, at de også tillader sig selv det ekstremt pirrende og sanselige element det er, at give hinanden gensidigt anal stimulation.

Gør noget dejligt hver dag – anvend sexlegetøj

Som kvinde kan du med fordel – uanset om du er single eller i parforhold – med fordel investere i en rabbit vibrator som fungerer ved at stimulere dig indvendigt og udvendigt på samme tid. Det er smart og det er især smart hvis du elsker både ind- og udvendig stimulation på samme tid. Dernæst kan du overveje en Magic Wand. Den kan også bruges både indvendigt og udvendigt og ikke nok med det; den kan også bruges til massage af kroppen hvis du har nogle ømme punkter. Og som noget helt nyt, kan en Magic Wand fra Nalone, kaldet for Nalone Electro Wand noget helt unikt. Den sender en svag strøm ind i klitorisområdet og stimulerer dig på en ekstremt sanselig facon. Strømstyrken er ikke så kraftig, at den direkte er præget af, at være til SM. Den er mere mildt stimulerende og giver altså anledning til nogle helt ekstreme og ekstatiske orgasmer som du ikke kan opleve med andre produkter indenfor genren Magic Wand. Det skal du unde dig selv at prøve. Det kan næsten ikke slå fejl.

Anvendelsen af sexlegetøj hver dag giver alle et kvalitativ bedre liv, og ikke mindst sexliv. Uanset om du er single eller i et parforhold, er sexlegetøj rigtig godt for både dig og jer. Det giver mindre stress som single at anvende sexlegetøj, et bedre humør og langt mere kropslig selvtillid.

I et parforhold giver sexlegetøj en større lyst til hinanden, mere nysgerrighed og en større sammenhængskraft med hinanden fordi man ved anvendelsen af sexlegetøj i gensidigt regi kommer endnu tættere på hinanden som par. Det er i øvrigt noget som mange par sætter pris på i en ellers stressende hverdag: At kommer tættere på hinanden, og gerne gennem anvendelsen af billigt sexlegetøj.

Comments are disabled.