låsesmed erhverv

Låsesmed til erhverv – Få sikret dit kontor

En låsesmed til erhverv kan hjælpe dig med mange ting. De kan gøre jeres kontor eller butik mere sikkert med adgangskontrol eller de kan installere et låsesystem. Har du f.eks. en butik, så kan de hjælpe dig med gittersikring, så ubudne gæster får svært ved at bryde ind. De vil selvfølelig også tilbyde at foretage et sikkerhedstjek, så du bliver klar over hvilken mangler der er og hvad der kan gøres bedre. I denne artikel vil der blive foreslået og beskrevet nogle af de ting som en låsesmed til erhverv kan gøre.

Adgangskontrol:

Med adgangskontrol, så kræver det at man har en chip med en tilhørende kode, for at kunne komme ind ad døren. Dette gør det naturligt svære for indbrudstyve at komme ind, da det ikke bare kræver en nøgle men også en kode. Derfor har det den fordel, at hvis man mister en nøgle, så behøver man ikke at skifte hele systemet, da man bare kan slette den mistede nøgle fra systemet. Derudover kan man med en låsesmed til erhverv der installere adgangskontrol, ændre adgangsforholdene løbende, så man kan tilføje og udelukke brugere.

Mekanisk eller elektronisk låsesystem:

Om man vælger det ene eller det andet hos en låsesmed til erhverv, afhænger af dig og din virksomheds behov. Har man brug for et helt system, så betyder det højst sandsynligt at man er flere personer der går ind og ud af bygningen. Det er med til at sikrer kontoret, så alle på arbejdet kan føle sig trygge og man slipper for et ærgerlig tab.

Dørtelefon:

Får man en låsesmed til erhverv til at installere en dørtelefon eller porttelefon, så vil dine medarbejder kunne se hvem der kommer ind og dermed beslutte om de vil give adgang. Det kan derfor ses som en måde at bekæmpe uvedkommende præventivt på. Om du vil have en med video eller ej, afhænger af jeres behov, men det vil selvfølelig gøre det endnu nemmere at finde ud af hvem der ringer på, før du lukker personen ind.

Sikringsgitter:

Har du en butik eller anden form for bygning som kunne have behov for et sikringsgitter, så kan en låsesmed til erhverv hjælpe dig. Dette vil gøre dette væsentlige mere sikkert om natten, så du ikke skal ligge og frygte, at du om morgen vil få synet af en ødelagt butik. Har du fået ødelagt dit sikringsgitter, så kan en låsesmed til erhverv også hjælpe med akut udrykning, for at reparere det, så det ikke repræsentere en sikkerheds risiko.

En låsemed til erhverv som tilbyder alt det ovenstående er KeyPartner. Deres butik ligger centralt i København og de har en døgnservice, som altid er klar til at hjælpe hvis der skulle blive brug for det. De stræber altid efter at yde en god kvalitet og selvfølelig en god service. Mangler du en låsesmed til erhverv, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside og selvfølelig de tjenester de tilbyder.

Comments are disabled.