Borddug

Skal der være fest, skal man bruge en borddug

Vi kan godt lide at fejre ting. Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller noget helt tredje, vil de fleste gerne have mulighed for at markere og fejre det med en eller anden form for festlig begivenhed. En fest kan se ud på mange måder. Dog er der næsten altid en form for spisning involveret. Hvad enten det er en festlig brunch, en lækker frokost eller det klassiske middagsarrangement, er den gode mad et samlepunkt og et godt trækplaster, når man holder fest. Nogle vælger at lave maden selv, andre får hjælp udefra. Nogle har plads nok derhjemme til at holde festen der, andre må leje lokaler og invitere gæsterne derhen. Uanset hvor og hvordan festen holdes, er en ting dog sikker. Skal der være fest, skal der være bordduge – og du kan finde den helt rette borddug hos Cytex.dk.

En borddug giver praktiske fordele

Hvis man er mange mennesker samlet om et bord, kommer man ofte til at sidde lidt tæt. Uanset om der serveres mad på tallerkener eller fade, er det næsten garanteret, at der kommer noget mad på bordet. Det kan være, hvis nogen lige kommer til at skubbe sidemandens gaffel eller tallerken. Det kan også være, hvis der sidder børn ved bordet. Uanset hvad er det næsten helt sikkert, at der bliver spildt på bordet. Det samme er tilfældet med drikkevarer, der næsten kan være endnu værre. Hvis man fx vælter et glas rødvin ud over et træbord, kan det blive en ordentlig omgang rengøring, der skal til. Og der er noget, man ønsker sig som vært, så er det, at rengøringen efter festen bliver begrænset. En borddug giver den praktiske fordel, at hvis eller når gæsterne spilder, er det på dugen frem for bordet. Samtidig kan bordduge findes som engangsduge, så man kan smide det hele ud, når man er færdig. På den måde slipper man for at skulle bruge mange timer den følgende dag på at gøre rent efter mad og drikkevarer, der næsten utvivlsomt ender på bordet frem for i munden.

Et flot bord skaber festlig stemning

Når man serverer mad til en fest, skal der en flot borddækning til. Ikke alene har borddugen praktiske egenskaber, men den er også med til at skabe fine omgivelser til festen. I kombination med servietter, lidt bordpynt og flot service kan en borddug være med til at udgøre den perfekte borddækning. Samtidig kan man til nogle fester være interesseret i at have et tema – fx holde pynten i bestemte farver. Her kan man med fordel vælge borddugen i den pågældende farve, så det bliver rigtigt gennemført. Det er helt sikkert noget, som gæsterne vil bemærke og synes om, og det er med til at skabe den helt rigtige stemning til festen. Det gode ved bordduge er, at de ikke kun giver praktiske fordele, men også fungerer som pynt. Derfor er det en god idé at investere i bordduge, når man skal holde fest.

 

 

Comments are disabled.