Hvornår er søgemaskineoptimering optimalt og af bedste kvalitet?

Det er generelt et svært spørgsmål at svare på, fordi det er et svar der vil være meget individuelt og subjektivt. Dog vil jeg alligevel gøre et forsøg på at svare det, så godt jeg kan. Søgemaskineoptimering er først fremmest optimal, når du har en hjemmeside og gerne vil ranke højt i søgeresultaterne, hvilket vel er tilfældet for de fleste moderne virksomheder og fremstående personligheder.

Søgemaskineoptimering er ikke en særlig kendt type for markedsføring, som kun få kender til gennem nogle, der beskæftiger sig meget med online medier. Alle hjemmesider har brug for en eller anden form for søgemaskineoptimering, om det så kun er reel optimering eller også inkluderer links for at øge hjemmesidens ranking.

Søgemaskinoptimering er to ting: Det er først og fremmest optimering af en hjemmesides data for søgemaskinernes robotter, og så er det også bygning af links for at effektivisere optimeringen. Kvaliteten af disse dele afhænger hver især af forskellige ting.

Kvaliteten af søgemaskineoptimering kommer selvfølgelig meget an på hvilken virksomhed og SEO medarbejder, der sidder med opgaven. Det vigtigste i optimeringen af en hjemmeside er dog, at det ikke lyder som søgemaskineoptimering, fordi en søgemaskine og en person læser tekster på vidt forskellige måder, men de skal begge gøres glade og forstå den på den bedst mulige måde.

Kvaliteten af bygning af links er først og fremmest variation i tekstens indhold, længde og linkets placering, fordi des mindre søgemaskinen ser det som søgemaskineoptimering, jo mere vil det individuelle link give i sidste ende og dermed have større kvalitet.

Der er langt flere forhold der gør sig gældende i søgemaskineoptimering, men de jeg har nævnt her er grundlæggende for at øge kvaliteten af søgemaskineoptimering, fordi jeg ville vælge kvalitet frem for kvantitativt til hver en tid. At blive fanget af spam-robotter er lav kvalitet og det er der ingen der ønsker.

One comment on “Hvornår er søgemaskineoptimering optimalt og af bedste kvalitet?

  1. Så blev jeg da klogere på søgemaskineoptimering. Tak skal du have. Du har ikke en guide til hvordan man laver linkbuilding?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *