Tonede ruder med garanti – Tonede ruder til lav pris

Man tror at det er løgn. Tonede ruder med garanti, og så til en pris man kan betale? Hvordan kan det dog hænge sammen? Vi ved jo godt alle sammen at der er en grund til at tonede ruder er forbeholdt det rige og berømte, nemlig at de er afsindig dyre. Men der findes et alternativ, nemlig solfilm.

Solfilm? Hvad er nu det for en størrelse? Det er såmænd et glimrede, og måske endda bedre alternativ til tonede ruder med garanti. For solfilm er billigt, og så kan man selv sætte det på, eller få det lavet professionelt men garanti. Man kan få stort set alle farver, UV filtre, sikkerhedsfilm og så videre. Mulighederne er mange flere end med tonede ruder.

Således er det faktisk muligt at få tonede ruder med garanti og tonede ruder til lav pris. Nå ja, det er jo ikke rigtige tonede ruder, men man kan ikke se forskel, så hvad betyder det, når man kan spare en månedsløn?

Således har jeg fået tonede ruder med garanti og tonede ruder til lav pris. Jeg er ikke bange for at indrømme at det bare er solfilm, men med mindre at folk spørger, så er der jo ingen grund til at ødelægge illusionen om at de har kostet en bondegård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *