Konflikthåndtering på arbejdspladsen

Effektiv konflikthåndtering på arbejdspladsen giver succes

Primadonnaen, den stille og medarbejderen der har en mening om alt. Alle arbejdspladser har forskellige personligheder i deres medarbejderstab, og det skaber grobund for konflikter på arbejdspladsen. Med supplements kursus i konflikthåndtering på arbejdspladsen lærer du, hvordan du kommer igennem konflikten og får det bedste ud af alle dine medarbejdere.

Alle oplever konflikter på et tidspunkt i deres liv. Men det er måden, man håndterer det på, der afgør, om man kommer ud af det med en positiv eller negativ oplevelse. Konflikthåndtering på arbejdspladsen er et vigtigt element for alle arbejdspladser, der gerne vil have glade og tilfredse medarbejdere. Ofte får konflikten lov til at ulme i det stille. Den ligger i baghovedet på folk, der forsøger at undertrykke den, men på et tidspunkt vokser den sig større og kommer op til overfalden – ofte med et negativt resultat. Effektiv konflikthåndtering på arbejdspladsen handler om at tage irritationen i opløbet og sørge for, at den kontrolleres. Derfor skal du som leder eller medarbejder lære at elske konfrontationen – den kan nemlig skabe positive ændringer.

 

Den seneste hjerneforskning ligger til grund for konflikthåndtering på arbejdspladsen

I løbet af en persons liv bliver der skabt unikke hjernebindinger, der er afgørende for, hvordan vi oplever en konflikt, og hvordan vi reagerer. Hvis man reagerer negativt på konflikter, gælder det om at skabe nye hjernebindinger og forbinde konflikt med andre følelser end f.eks. usikkerhed, rædsel og frygt. Derfor fokuserer Supplements kursus i konflikthåndtering på arbejdspladsen netop på at imødekomme konflikten og undersøge, hvad vi kan lære.

 

Hvad lærer du på kurset i konflikthåndtering på arbejdspladsen?

Kurset i konflikthåndtering på arbejdspladsen fokuserer på, hvordan man kan få vendt konfliktens ofte negative konnotation til at være produktiv og positiv. Helt præcis kommer kurset til at handle om:

Det naturlige i konflikter – hvordan og hvorfor opstår de?

Seneste hjerneforskning ang. Hjernens håndtering af konflikter

Psykologiske spil og roller på arbejdspladsen

Du kan læse mere om kurset konflikthåndtering på arbejdspladsen og dets indhold her.

 

Hvem skal jeg kontakte?

Du kan tilmelde dig kurset på Supplements hjemmeside eller læse mere om, hvad kurset handler om her. Du kan også ringe på 39 90 26 88 og få hjælp til, hvad der passer dig og din virksomhed bedst.

Comments are disabled.