Urter i maden får min mand til at komme hjem til tiden

Nu har jeg jo en familie på fire, og jeg laver derfor rigtig meget mad. Jeg er en hjemmegående husmor så at sige, og min mand er derfor aldrig hjemme før aftensmaden er serveret. Han kommer dog altid hjem til tiden, og det tror jeg skyldes alle de urter, jeg kommer i maden.

Jeg har nemlig hørt fra nogle af mine veninder, at deres mænd aldrig kommer hjem til tiden, og de bruger sjovt nok heller ikke urter i deres mad. Jeg har faktisk prøvet at spise hjemme hos nogle af disse veninder, og maden smager bare ikke af lige så meget, som min mad gør.

Det er jo også klart, når jeg bruger en masse forskellige urter i alle retterne. Maden skal efter min mening smage af noget, ellers gider man ikke at spise den. Det har jeg også prøvet at forklare mine veninder, men det er bare som om, at de ikke rigtig forstår, hvad jeg siger.

De gør i hvert fald ikke noget ved det, og samtidig bliver de ved med at brokke sig over, at deres mænd aldrig kommer hjem til tiden. Nu gider jeg snart ikke at forklare dem  mere, at urter altså er vejen frem, så jeg har fundet på en anden god ide.

Jeg vil nemlig invitere alle mine veninder og deres mænd hjem til aftensmad hos mig en dag, og så skal vi se, hvad mændene siger til min mad fyldt med urter. Det er jo ikke, fordi jeg putter hele planter ned i maden, men det giver som sagt en rigtig god smag.

Min mand giver mig også ret i, at urterne virkelig har en stor effekt på smagen, og det er jeg selvfølgelig glad for. For tænk nu hvis jeg bare prædikede løs uden at have noget at have det i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *