Historien bag de populære Victorinox knive fra Schweiz

Der findes masser af forskellige Victorinox knive til næsten enhver situation og lejlighed, og jeg satser stærkt på at få samlet dem alle på et og andet tidspunkt. Dette mærke er nemlig af højeste kvalitet, når det gælder knive, ved jeg.

Mest kendte er de vel for deres lommeknive, men personligt lærte jeg dem at kende, da jeg skulle have nye køkkenknive. Faktisk manglede jeg kun urteknive, men jeg endte med at komme hjem med mindst fem forskellige Victorinox knive til mit køkken. I fødselsdagsgave har jeg siden hen fået bestikket af samme mærke, og jeg har da også skaffet mig et par stykker af deres lommeknive gennem tiden.

Faktisk er det et ret gammelt mærke, tilbage fra det 17. århundrede, grundlagt i Schweiz, som jo er kendt for at lave knive af højeste kvalitet. I løbet af de senere år, er de begyndt også at lave andet end knive, men jeg må nu indrømme, at jeg stadig er mest vild med deres knive.

I morgen skal jeg ud og købe en kødøkse, også fra Victorinox knive, og så er det faktisk lige før, at min samling bliver komplet. Men de udvikler jo nye til deres kollektion hele tiden, heldigvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *