Zwilling knive er køkkenknive af den fineste tyske kvalitet

Ja, så er man blevet amatør gastronom for fuld skrue, som man siger. Det vil sige, at jeg i mange år har interesseret mig voldsomt for madlavning, ikke bare almindelig madlavning, men madlavning der virkelig er fremstillet efter den gastronomiske tankegang. Jeg har i forbindelse med min lille hobby, nu investeret i et sæt tyske zwilling knive, der nu indgår som den faste samling af køkkenknive, der er i brug dagligt.

Køkkenknive er noget af det mest undervurderet, når man kigger ned i køkkenskuffen hos mange mennesker. Ikke at det skal lyde fantastisk helligt, at jeg selv “har styr” på knivene, men statistikken viser rent faktisk at de fleste skader og ulykker i køkkenet, sker på baggrund af alt for sløve knive i skufferne. Zwilling knive er skarpe, de holder sig skarpe i ekstremt lang tid og det er lige pludselig en smal sag at skære papir tynde tomat skiver uden at komme til skade.

Jeg fandt de her tyske zwilling knive på internettet, hvilket betød at jeg havde en ret stor besparelse på indkøbet. Der var selvfølgelig lidt porto udgifter, men på trods af dette, så var det stadigvæk væsentlig billigere at købe sættet online. Hvis der er bare en snært af hobby gastronom i dig, så brug nogle kræfter på at investere i et ordentligt sæt køkkenknive. Det rette værktøj, det halve arbejde som man siger.

One comment on “Zwilling knive er køkkenknive af den fineste tyske kvalitet

  1. hej. kigger selv efter ny kokken kniv på nettet og vil gerne havde denne model Universalkniv Gyutoh Miyabi 7000D 240 mm Zwilling, hvor har du handlet henne???. vh lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *