Hvor man kan finde gratis eller billige papkasser

Papkasser kan normalt købes i ethvert supermarked eller butik, der sælger emner til flytning. Hvis du er på udkig efter gratis eller billige papkasser, kan du kontakte dit lokale flyttefirma eller genbrugsstation. De fleste flyttefirmaer har masser af papkasser, som de er villige til at give væk gratis eller til en meget lav pris. Genbrugsstationer er også en god kilde til gratis eller billige papkasser.

 

Hvordan man pakker papkasser effektivt

At pakke kasser effektivt kræver, at man tager nogle få nøglefaktorer i betragtning. Den første er størrelsen på kassen. For små og genstande vil flytte sig under transport og blive beskadiget; for stor, og der vil være spildt plads, som kunne have været brugt til at pakke flere ting. For det andet er den type varer, der pakkes. tungere genstande skal pakkes først, med lettere genstande ovenpå for at undgå knusning. For det tredje er emnernes skrøbelighed. Genstande, der kan gå i stykker, skal være godt polstret med emballagemateriale såsom bobleplast eller skumjordnødder.

 

Når først disse faktorer er blevet overvejet, er selve pakningsprocessen relativt ligetil. Begynd med at placere de tungeste genstande i bunden af ​​æsken, og tilføj derefter polstring omkring dem. Tilføj lettere genstande ovenpå, polstre dem igen efter behov. Fyld eventuel resterende plads med emballagemateriale for at forhindre genstande i at flytte sig under transport. Til sidst lukkes og forsegles kassen forsvarligt.

 

Hvor mange papkasser skal man bruge?

Hvis du f.eks. skal flytte, skal du skaffe rigtig mange papkasser. Hellere for mange end for lidt. Det er irriterende at mangle flyttepapkasser på dagen. Hvis du er ung og skal flytte lejlighed, er det ikke unormalt at skulle bruge 10 store papkasser. Hvis du er en familie på 4, er det nærmere 30-50 flyttekasser. Dette er selvfølgelig meget individuelt til familie til familie. Men HUSK! Find hellere for mange end for lidt.

 

Hvor tung må man fylde en flyttekasse

De fleste flyttefirmaer tillader kun at flyttekasser må veje op til 25 kg. Hvis en flyttekasse vejer mere end dette, kan du risikere at skade dine egne ting, og du kan også skade andres ting, hvis kassen vælter eller skubbes over kanten af en flyttebil.

 

Hvad koster en flyttekasse egentligt?

Prisen på en flyttekasse varierer afhængigt af størrelsen og kvaliteten af kassen. Generelt kan man forvente at betale mellem 10-30 kroner for en flyttekasse.