Dine hænder er en af ​​de vigtigste dele af din krop. De bruges til alt fra at skrive på et tastatur til at lave aftensmad. Derfor er det så vigtigt at passe på dem og holde dem sunde! Et almindeligt problem, som folk står over for, er revnede hænder. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du forhindrer dine hænder i at revne, samt nogle plejeprodukter, som du kan bruge til at helbrede dem.

Tips til at forhindre dine hænder i at revne

Koldt vejr, tør luft og overdreven håndvask med hårde håndsæber kan føre til revner i huden på dine hænder. Disse revner kan være smertefulde og få dine hænder til at se grimme ud. Men der er nogle ting, du kan gøre for at forhindre dem. Her er nogle eksperttips til at holde dine hænder bløde og revnefri hele vinteren.

1. Fugt regelmæssigt

Denne virker som en no-brainer, men det er vigtigt at fugte dine hænder regelmæssigt – og ikke kun når de føler sig tørre. Brug en god håndcreme eller lotion hver gang du vasker dine hænder, og sørg for at påføre den rigeligt. Sørg for at bruge en fugtighedscreme, der er tyk og cremet, og som indeholder ingredienser som glycerin eller hyaluronsyre, som vil hjælpe med at låse fugt inde. Meraki har håndsæber og cremer af høj kvalitet, så sørg for at tjekke deres udvalg for at få de bedste produkter til din håndpleje!

2. Beskyt dine hænder mod elementerne

Ligesom du ville beskytte dit ansigt mod hård vind og kolde temperaturer, skal du passe ekstra godt på dine hænder i vintervejret. Når du går udenfor, så sørg for at have handsker eller vanter på. Og hvis du skal ud i kulden i længere perioder, så overvej at investere i et par vinterspecifikke handsker, der giver et ekstra lag beskyttelse. Du kan også bære engangshandsker , når du laver pligter rundt omkring i huset, som opvask eller vasketøj, for at beskytte dine hænder mod skrappe rengøringsmidler og kemikalier.

3. Brug kvalitetshåndsæber 

At vaske hænder er en af ​​de bedste måder at forhindre spredning af bakterier på. Men vidste du, at nogle håndsæber faktisk kan være hårde for din hud? Kig efter håndsæber, der er mærket som “milde” eller “skånsomme”, og undgå dem med skrappe kemikalier.

4. Brug en luftfugter

Tør luft kan bidrage til tør, revnet hud på dine hænder (og andre steder på din krop). For at bekæmpe dette, brug en luftfugter i dit hjem eller kontor for at tilføje fugt tilbage til luften. Dette vil hjælpe med at holde din hud hydreret og forhindre revner.

 

Ved at følge disse enkle tips kan du forhindre tør, revnet hud på dine hænder denne vinter. Sørg for at fugte regelmæssigt, brug handsker, når du går udenfor eller laver pligter i huset, vask dine hænder med blide sæber, og brug en luftfugter til at bekæmpe tør luft. Og hvis du begynder at se revner i din hud, skal du sørge for at konsultere en hudlæge eller anden sundhedsudbyder for behandlingsmuligheder.