Som det gamle ordsprog siger “kært barn har mange navne” kan en toilettaske også gå ind under det. I hvet fald er der nogle der kalder den for en makeup pung eller kosmetik pung i stedet for, da de typisk opbevarer makeup i den. Uden at træde nogen over tæerne, forhåbentlig, er det formentlig nok de færreste mænd der kalder deres toilettaske for en makeup taske, da der oftest kun er artikler i som defineres som toiletsager. Derimod er det muligvis flest kvinder der bruger udtrykket makeup taske eller kosmetikpung, da de i højere grad nok bruger tasken til opbevaring eller transport af makeup. Så det handler nok om hvad du lægger ned i den i forhold til hvad du vælger at kalde den.

 

Toilettasken er som regel en genstand vi pakker toiletsager ned i og tager med os, når vi skal ud og rejse. Det samme gør sig gældende med en makeup pung, dog er det nok mest makeup der kommer ned i den. Men hvad nu hvis man har brug for at have tasken med toiletsager eller kosmetik i stående fremme på sit badeværelse? Så er det rart med et design der er flot, så tasken med nogle af de vigtige ting er pæn at have stående fremme, som en del af ens interiør og indretning. Man kan efterhånden få mange forskellige kosmetikpunge eller tasker til opbevaring af ens toiletsager i forskellige designs, farver og i forskellige materialer.

 

Kan jeg bruge en stof toilettaske?

Skal du ud og trekke eller på en overlevelsestur i skoven, vil det være praktisk at have en toilet taske med sig som eksempelvis kan modstå vand. På den måde sikrer du dig at dine toiletsager ikke bliver våde, ulækre og ødelagte. Materialet kan her have en stor betydning. I andre sammenhænge vil det måske være fint med en stof toilettaske. Hvis den skal pakkes ned med andre ting, er en taske af stof måske lidt mere medgørlig end taske til toiletsager af hård plastik. Omvendt kan en taske eller kosmetikpung af hårdt plastik have en beskyttende effekt mod eksempelvis stød.

 

Ønsker du at have din pung eller taske til toiletsager eller kosmetik stående fremme, kan du få mange fine stof toilettasker, som både er praktiske og nydelige at se på. I valget af toilettasker kan du samtidig gøre en forskel for miljøet, ved at vælge produkter som er fremstillet af naturlige materialer eller hvor produktionen er foregået med fokus på at skåne miljøet mest muligt. Økologisk bomuld eller genanvendte tekstiler kan være glimrende eksempler på materialer som er mere miljøvenlige end andre alternativer. Er du på udkig efter tøj, husholdningsartikler eller ting til hjemmet som både er visuelt pæne og er produceret med omtanke for miljøet, skulle du besøge GreenTown som er en online markedsplads med produkter der er fremstillet ud fra et hensyn til miljøet og samtidig understøtter et miljøvenligt perspektiv.