Haven er en vigtig del af hjemmet, og derfor skal der holdes styr på forskellige ting. Mange mennesker har en flagstanden i baghaven, og ofte glemmer mange, at den altså også skal rengøres. Det kan virke besværligt, men det skal gøres, samt mange andre ting i haven. Læs mere om at rengøre din flagstang og gøre haven flottere her.

Vask din flagstand – den trænger

Flere har en flagstang i haven, og mange glemmer, at den altså også skal renses og rengøres. Ligesom så mange andre ting, som havemøbler, fliser og ukrudt skal gøres noget ved, skal flagstangen altså også. Det ser bare ikke flot ud, med sådan en beskidt flagstang. Specielt ikke når den er stor, høj og hurtigt bliver lagt mærke til. Det er nok det første folk lægger mærke til, så derfor betyder det bare mere, at den er ren og flot.

Du skal altså komme i gang med noget rengøring af flagstang. Du skal faktisk vaske din flagstang en gang om året. Når du vasker den, skal du bare bruge almindelig sæbevand. Nogle flagstænger kan være angrebet af alger, og her kan algerens eller Rodalon får flagstanden ren igen. Så det er bare med at komme ud i haven og få renset den stang. Det er trods alt kun én gang om året.

Hvis man har brugt penge og tid på en flagstand, er det trist, at den går til spilde. Jo længere tid du bare lader den stå og blive mere beskidt, jo værre vil den se ud, og bare ødelægge hele haven. Så den er altså meget nødvendig at gøre ren.

Husk de små ting i haven

Det at man glemmer at rengøre sin flagstang viser jo, at man sikkert også glemmer mange andre ting i haven. Hvis man glemmer den største og mest tydeligt ting i haven, så tænk på alle de mindre ting man slet ikke tænker på. Har du en bænk stående, skal den altså også rengøres. Det lille café bord samt stole skal også renses en gang imellem.

Haven er altså lige så vigtigt som det inde i hjemmet. Når man har en have, skal man også tage sig godt af den. Det gælder altså alle de ting der står i haven. Flagstanden, havemøbler, blomster, legetøj eller hvad det ellers kunne være.

Bliver man ved med at glemme eller ignorere de her ting, som har brug for rengøring, så kan det pludselig blive meget slemt beskidt. Til sidst vil det være umuligt at få det til at se nyt ud igen. Så husk dig selv på, mindst en gang om året, at komme ud og gøre haven helt fin og ren. Det gælder alle tingene derude, store og små.