Find et flot cover – Som afspejler din indretning

At mobilcovers ganske ligesom vores indretning afspejler vores personlighed er der ingen tvivl om. Er du typen der har indrettet dig med dyre designermøbler og følger den seneste nye trend, så er du sandsynligvis også indehaver af et moderigtigt og flot mobilcover. Er du derimod typen der bare tager tingene lidt som de kommer, aldrig skriver tingene i din kalender og glemmer at købe mælk og derfor putter vand på dine havregryn, så har du sandsynligvis valgt et praktisk mobilcover… eller det har du i hvert fald så snart post danmark har tænkt sig at levere. Mangler du stadig at vælge et flot cover der afspejler din indretning og din personlige stil, så læs med her hvor vi guider dig til at vælge det rette mobiltilbehør.

Beskyttelse kommer i første række

Hovedformålet med at købe et mobilcover er at beskytte din telefon i et eller andet omfang. Måske har du kun lige behov for at beskytte den i tilfælde af at den glider ud af lommen, eller måske er du håndværker og har brug for at beskytte din telefon mod dimser i lommen der kan ridse skærmen, regn der kan trænge ind i telefonen, og tunge maskiner der kan køre din telefon over hvis du i et glemsomt øjeblik har lagt den på jorden. Vælg derfor en telefon der beskytter din telefon i den grad du har brug for.

Designet

Efter beskyttelsen kommer designet, i hvert fald for de modebevidste. Du har lige købt en super lækker og dyr telefon, vil du så bare pakke den ind i en omgang billig lyserød plastik til en 50’er? Næppe! Der findes et hav af muligheder for at vælge covers og mobiltilbehør her, i lækre farver, flotte mønstre, fede materialer og meget mere, så hvorfor nøjes når du kan få noget der afspejler din personlige stil, og udstråler hvem du er.

Funktionaliteten

Mobilcovers i dag kan meget mere end blot at beskytte din telefon. Faktisk findes der rigtig mange lækre funktioner som du kan vælge imellem alt efter hvilke behov du har. Er du typen der ikke gider slæbe rundt på mere end højst nødvendigt, så bør du måske vælge et cover der har plads til lidt af hvert. Kreditkort, billeder af børnene, lidt kontanter osv. Du kan selvfølgelig også få super enkle modeller der kun lige kan holde et enkelt kort eller to. Bruger du timer foran skærmen på din mobiltelefon, så vil du måske sætte pris på en indbygget stander, der tillader dig at placere din telefon oprejst næsten hvor som helst. Vil du gerne kunne lade uden besværlige stik, så overvej et cover med trådløs opladning.

Dit budget

Selv om mobilcovers ikke høre til blandt de dyreste, så fortjener økonomien alligevel lige et øjebliks opmærksomhed. Du kan nemlig få covers smidt i nakken for omkring 50 kroner, men ofte følges kvalitet og pris lidt ad, så hvis dit budget tillader det bør du måske vælge et cover der ligger i den lidt dyrere ende.

Du bør bestemt kunne finde et godt cover til omkring 200-250 kroner.