Nyt-hjem.dk bringer hele tiden nye artikler om bl.a. bolig, indretning, design og æstetik. Læs mere om bloggen her.

 

Søger du inspiration til din indretningsstil? På Nyt-hjem.dk kan du finde masser af gratis artikler om bl.a. indretning, design og stil. Det er jo ingen hemmelighed at dansk møbeldesign er velkendt hele verden over, og det skyldes især den guldalder, vi havde fra omkring 40erne – 60erne, men det er slet ikke slut med dansk møbeldesign. Der findes mange spændende nye unge mærker og designere, der producerer virkelig smukke og elegante produkter, som klarer sig godt internationalt. Hvis du gerne vil have et overblik over, hvad der sker på markedet, så kan du med fordel kigge lidt rundt på bloggen, da den bringer dig et godt overblik. Der bliver også skrevet om trends, som fx glasvægge, som er en stor ting lige nu. Det skyldes bl.a. at mange lejligheder og huse bliver indrettet med store åbne rum for at lyset kan vandre rundt frit og skabe en lyst hjem. Man kan dog opleve gener ved lugt fra køkkenet samt støj, og dertil kan en smart New Yorker glasvæg med sorte stålsprosser skabe en fantastisk stemning. Der findes danske virksomheder, der håndlaver den slags glasvægge på deres smedeværksted og kan installere dem hos dig. Læs mere på siden om de mange nye trends, som bevæger sig rundt i landet lige nu.

Find inspiration hos Nyt-hjem.dk

Når det kommer til interiør, så har vi alle forskellig smag, og når du skal indrette dig, så handler det selvfølgelig primært om at finde din helt personlige smag. Man skal føle sig godt tilpas, når man er derhjemme, og ikke lytte alt for meget til andres meninger om ens indretning, da det jo er personligt. Der er dog nogle gode tommelfingerregler, som giver harmoniske rum og som er gode at kende til. Det kan fx være sådan noget som, at det ofte er behageligt, hvis man har flere lyskilder i samme rum og ikke bare én stærk lampe i loftet. Det er også oftest mest hyggeligt i et hjem, hvor der er nogle ting, som ikke er strengt nødvendige, altså fx brugskunst, designobjekter, personlige objekter eller kunst. Hvis man kun indretter sig med et bord, to stole, en sofa og et fjernsyn uden noget på væggene, så kan stemningen godt blive lidt tung i hjemmet. Hvis du søger gode råd til indretning, så kan du med fordel tjekke Nyt-hjem.dk ud. Det er en blog om hus og have, og du vil kunne finde mange spændende artikler til gratis læsning.