Skal du sælge dit hus i Hornbæk er der uden tvivl stor konkurrence, men der er mange ting du kan gøre for at gøre dit hus mere attraktivt for køberne, end det længere nede af vejen.

Læs her hvordan du kan få en Maler Hornbæk til at sætte prikken over i’et i din tilstandsrapport, og hvad tilstandsrapporten lige netop betyder for at dit salg bliver en succes.

Synlighed

Du får selvfølgelig aldrig solgt dit hus, hvis ingen ved at det er til salg. Derfor skal du først og fremmest sørge for at vælge en ejendomsmægler der giver dig lige netop det.

‘Du skal have taget nogle gode billeder af huset, hvor det fremstår flot, og så skal det ellers bare eksponeres vidt og bredt.

Køberen kigger nærmere

Har du først fanget køberen med de flotte billeder er det tid til en fremvisning. Her skal der være ryddeligt og flot i dit hjem. Pynt evt. op med blomster, lav nybagt brød så der dufter dejligt, og sørg for at der ikke er synligt rod.

Du kan finde masser af gode tips til en perfekt fremvisning på nettet.

Det afgørende

Selvom en køber har forelsket sig i din bolig, så vil tilstandsrapporten altid være et vigtigt dokument ift. et succesfuldt og gennemført salg, for mange fejl i tilstandsrapporten vil nemlig hurtigt skræmme enhver køber væk.

Men ofte er det ikke kun store skader som fejl i punktfundament, skader i sokkel, murværk, tag osv., men også små fejl der skræmmer køberen væk.

En K3’er kan nemlig sagtens være billigere og hurtigere at reparere end en K1’er.

Husk detaljerne

Netop detaljerne er ofte det som købere lægger mærke til. Hænger der en løs ledning, skaller malingen lidt af på et par vægge hist og pist osv. så sørg for at få det løst.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en maler kan gøre for dit hjem, og for din tilstandsrapport i sidste ende.

Vil du gerne læse mere om tilstandsrapporter, hvordan du får en lavet, eller hvad de forskellige ting betyder, så kan du klikke ind på https://tilstands-rapport.dk og læse mere.